AdımODTÜ Lisans Araştırmaları Projesi Sonuçlandı

Üniversitemizde araştırma sadece doktora öğrencileri ve öğretim üyeleri tarafından gerçekleştirilmez. Lisans öğrencileri de bölümlerde, araştırma merkezlerinde ve farklı disiplinlerden hocaların bir arada çalıştığı ODTÜ Tasarım Fabrikası’nda bilimsel projelerde görev alabilirler.

AdımODTÜ, “Lisans Araştırmaları Projesi” kapsamında, bağışçılarının destekleri ile lisans öğrencilerinin araştırma projelerini desteklemek amacıyla bir fon oluşturdu. 16 Şubat 2018 tarihine kadar öğrencilerin bireysel ya da grup halinde geliştirdikleri araştırma projelerinden oluşan 100’e yakın başvuru kabul edildi. İlk aşamayı geçen projeler 7 Mart 2018 tarihinde sözlü sunuma çağırıldı ve jürinin yaptığı değerlendirmeler sonrasında, destek almaya hak kazanan 17 proje 21 Mart 2018 tarihinde AdımODTÜ’nün web sitesinden ilan edildi.