7. Kristal Ağaç Ödülleri Sahiplerini Buldu

ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen Kristal Ağaç Ödülleri sahiplerini buldu. ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde (KKM) 22 Ocak Cumartesi günü yapılan törende, 10 farklı sektördeki 31 aday arasından ODTÜ’lü öğrencilerin verdikleri oylarla seçilen yılın girişimi ödüllerinin yanı sıra dört farklı alandaki özel ödüllerle toplam 14 ödül verildi.

Sunuculuğunu Gözde Kansu’nun yaptığı ödül töreninde, ODTÜ Caz Topluluğu da etkileyici bir gösteriyle yer aldı. Ödül töreninin ardından, kendi alanlarında büyük başarılara imza atmış, yaptıkları girişimcilik örnekleriyle üniversite öğrencilerine örnek olan, Türkiye’nin önde gelen isimleri ile öğrenciler bir araya geldi.

7. Kristal Ağaç Ödüllerini kazananların tam listesi şöyle:

• E-ticaret Sektörü Yılın Girişimi: Trendyol
  • Gıda Sektörü Yılın Girişimi: Anadolu Efes
  • Medya Sektörü Yılın Girişimi: Gain
  • Oyun Sektörü Yılın Girişimi: Taleworlds
  • Hızlı Ticaret Sektörü (Ulaşım ve Lojistik) Yılın Girişimi: Yemeksepeti
  • Küresel Farkındalık ve Sosyal Sorumluluk Sektörü Yılın Girişimi: Ahbap
  • Yatırımcı Platformu Sektörü Yılın Girişimi: BTM (Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi)
  • Yazılım Sektörü Yılın Girişimi: İyzico
  • İnovasyon Sektörü Yılın Girişimi: Wewalk
  • Yılın ODTÜ’lü Girişimi: Udemy

• Yaşam Boyu Onur Ödülü: Fazıl Say
  • Yılın Sunucusu Ödülü: Gözde Kansu
  • Yılın Girişimci Komedyeni: Kaan Sekban
  • Kripto Para/Blockchain Sektörü Yılın Girişimi Onur Ödülü: Omlira

Törenle ilgili ayrıntılı bilgiye https://kristalagac.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.