ODTÜ Prof. Dr. Mustafa N. Parlar Eğitim ve Araştırma Vakfı 2020 Ödülleri Açıklandı / The 2020 METU Prof. Dr. Mustafa N. Parlar Education and Research Foundation Awards announced

ODTÜ Prof. Dr. Mustafa N. Parlar Eğitim ve Araştırma Vakfı tarafından verilen Onur, Bilim, Hizmet, Araştırma ve Teknoloji Teşvik Ödülleri’ni kazananlar açıklandı.

ODTÜ Parlar Vakfı 2020 Yılı Hizmet Ödülü’nü ODTÜ İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğan Altınbilek kazandı. Araştırma Teşvik Ödülü’nü kazananlar arasında ise Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü’nden Doç. Dr. Batur Ercan, Deniz Bilimleri Enstitüsü’nden Doç. Dr. Mustafa Yücel, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Emre Akbaş ve Çevre Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Zöhre Kurt yer aldı.

Ödül alanların tam listesine https://parlar.org.tr/2020-yili-odulleri/ adresinden ulaşılabilir.

ODTÜ Prof. Dr. Mustafa N. Parlar Eğitim ve Araştırma Vakfı Ödülleri Hakkında

ODTÜ Prof. Dr. Mustafa N. Parlar Eğitim ve Araştırma Vakfı Ödülleri seçkin bilim insanlarının ve uygulamacıların, tüm bilim alanlarındaki araştırma ve uygulama çalışmaları ile hizmetlerini değerlendirmek, yetkinliklerini belgeleyerek çalışmalarına güç katmak ve yetişmekte olan kuşakları özendirmek amacıyla veriliyor.

The winners of the Honour, Science, Outstanding Service, Research and Technology Incentive Awards presented by METU Prof.Dr. Mustafa N. Parlar Education and Research Foundation have been announced.

Prof. Dr. Doğan Altınbilek from the Department of Civil Engineering was deemed worthy of the 2020 Outstanding Service Award of METU Parlar Foundation. The recipients of the Research Incentive Award include Assoc. Prof. Batur Ercan from the Department of Metallurgical and Materials Engineering; Assoc. Prof. Mustafa Yücel from the Department of Graduate School of Marine Sciences; Asst. Prof. Emre Akbaş from the Department of Computer Engineering and Asst. Prof. Zöhre Kurt from the Department of Environmental Engineering.

The full list of the award-winning faculty members can be found at https://parlar.org.tr/2020-yili-odulleri/

About METU Prof. Dr. Mustafa N. Parlar Foundation Awards

METU Prof. Dr. Mustafa N. Parlar Education and Research Foundation gives special awards every year in order to evaluate the research and application studies and services of distinguished scientists and practitioners in all fields of science, to strengthen their work by documenting their competencies, and to encourage the growing generations.